Ombudsman
Comunicare

Oficiul Avocatului Poporului informează publicul larg despre Avertizorii de integritate.

În cadrul Proiectului „Lupta cu corupția  prin consolidarea integrității în Republica Moldova ”, implementat de PNUD în parteneriat cu Oficiul Avocatului Poporului  și Centrul Național Anticorupție, cu sprijinul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei, a fost editat afișul  informativ „Fii avertizor de integritate!”.

Materialul informează despre cum o persoană poate deveni avertizor de integritate, despre cum sunt dezvăluite practicile ilegale și cine asigură protecția avertizorilor de integritate și mecanismele de protecție.

Oficiul Avocatului Poporului va distribui  afișul către administrația publică locală din majoritatea localităților din Republica Moldova, de asemenea afișele vor apare în mai multe locuri publice din orașele și satele țării.

Afișul este disponibil în limba română și în limba rusă.

Oficiul Avocatului Poporului este dispus să distribuie afișul și voluntarilor sau reprezentanților organizațiilor neguvernamentale interesați de subiect.  Pentru a primi afișul vă puteți adresa la Oficiul Avocatului Poporului, pe adresa mun.Chișinău, str. Sfatul Țării, nr. 16, sunând în prealabil la numărul de telefon 060002667 ( șef adj. Direcția promovarea drepturilor omului și comunicare a OAP Ina Galan)

379
Font Resize