Ombudsman
AVERTIZORII DE INTEGRITATE

AVERTIZORII DE INTEGRITATE

CERERE DE PROTECȚIE A AVERTIZORULUI DE INTEGRITATE
Această pagină este pentru Avertizorii de integritate.

Atenție! Poți completa formularul de mai jos și trimite o cerere de protecție de pe această pagină numai dacă ești Avertizor de integritate.
Cererea de solicitare a protecției urmează a fi completată dacă sunteți supus răzbinării în legătură cu avertizarea de integritate pe care ați făcut-o.
Avertizarea de integritate este dezvăluirea cu bună-credință de către un angajat a unei practici ilegale ce constituie o amenințare sau un prejudiciu adus interesului public;
Avertizor de integritate este angajatul care face o avertizare de integritate;
Dezvăluire a practicilor ilegale este o dezvăluire a manifestărilor de corupție, (utilizare a funcţiei, contrar legii, în interes privat. În acest sens, utilizarea funcţiei poate avea loc în cadrul entităţilor publice sau private, în mod direct de către deţinătorul funcţiei sau indirect de către intermediari, iar interesul privat poate fi propriu pentru deţinătorul funcţiei sau pentru alte persoane); a încălcărilor de mediu, a încălcărilor drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a celor ce țin de securitatea națională, precum și a altor încălcări, acțiuni sau inacțiuni care amenință sau prejudiciază interesul public;
Răzbunare este considerată orice formă de răfuială, presiune, dezavantajare sau discriminare la locul de muncă care este în legătură cu avertizarea de integritate sau rezultă din ea.
Cererea a fost trimisă !
Important: Câmpurile cu * sunt obligatorii pentru completare.
Daca dispuneți de documente relevante pentru caz, indicați ce documente atașați la adresarea Dvs. și încărcați fiecare din documentele indicate
Daca dispuneți de documente relevante pentru caz, indicați ce documente atașați la adresarea Dvs. și încărcați fiecare din documentele indicate Documentul /fișierul încărcat (format, word, pdf, jpg, png, etc.)
Această rubrică a fost creată în cadrul proiectului „Lupta au corupția prin consolidarea integrității în Republica Moldova”, implementat de PNUD cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei.
Font Resize