Ombudsman
Comunicare

Participați la sondajul privind predarea disciplinei  „Drepturile omului” la universitățile din Republica Moldova

Oficiul Avocatului Poporului,  în cadrul Proiectului OSCE „Engaging stakeholders in advancing human and minority rights and increasing inclusiveness and social cohesion”, realizează un studiu privind predarea disciplinei  „Drepturile omului” la instituțiile de învățământ superior din Republica Moldova.

Cercetarea are drept scop evaluarea nivelului de studiere a standardelor și mecanismelor naționale și internaționale în materia drepturilor omului în universitățile din Republica Moldova și oferirea unui set de recomandări și instrumente practice de predare a acestei discipline.

Primul instrument de cercetare elaborat de către experții selectați de OSCE și Oficiul Avocatului Poporului este chestionarul care poate fi accesat aici: https://forms.office.com/r/f90vXkxfqE.

Vă invităm să îl completați și vă rugam să-l distribuiți, să ne ajutați să ajungem la cât mai multe persoane relevante (studenți/profesori/practicieni).

Cadrele didactice și profesioniștii care vor răspunde în detaliu la întrebările din chestionar vor putea fi considerați experți-contribuitori la cercetarea privind nivelul și calitatea predării drepturilor omului în universitățile din Republica Moldova.

Sondajul va dura până la 30 septembrie 2021.

Vă mulțumim anticipat.

PRINT
263
Font Resize