Cursuri - Ombudsman

Ombudsman
AVERTIZORII DE INTEGRITATE

E-LEARNING este o platformă modernă creată de Oficiul Avocatului Poporului pentru studierea on-line a diferitor subiecte din domeniul drepturilor omului. Prin intermediul acestei platforme ne dorim să contribuim la dezvoltarea educației în domeniul drepturilor omului, să promovăm cunoștințele despre drepturile omului și să sporim accesul gratuit la informație într-un mediu flexibil și confortabil. Fiecare persoană poate parcurge pas cu pas cursul și verifica propriile cunoștințe.

Avertizarea de integritate este dezvăluirea cu bună-credință a unei practici ilegale din cadrul entității în care activează angajatul ce constituie o amenințare sau un prejudiciu adus interesului public.

Avertizor de integritate este angajatul care face o avertizare de integritate.

Cum procedezi?

Dă click pe link-ul temei care te interesează. Parcurge aplicația multimedia urmând indicațiile de pe fiecare pagină. La sfârșit revino la pagina principală pentru a continua.

I. Dezvăluirile practicilor ilegale

II. Avertizorul de integritate

III. Instituțiile implicate

IV. Protecția avertizorilor de integritate

Informează-te

V. VERIFICĂ-TE !!!

Acest curs a fost creat în cadrul proiectului „Lupta cu corupția prin consolidarea integrității în Republica Moldova”, implementat de PNUD cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei.

Font Resize